laddar...

Samarbeta i realtid

Microsoft OneDrive för redovisning och revision.

Skapa fler insikter, tillsammans.

Att samarbeta med ditt team inom redovisning och revision genom att skicka excel, pdf-filer och mail fulla med kommenterar tar tid och är en stor källa till fel och osäkerhet.

Föreställ dig samma smidiga sätt du är van att samarbeta i moderna webblösningar som Google Drive och Microsoft OneDrive men för ditt dagliga siffersurfande. I Link har hela teamet en central källa till sanning och analyserar exakt samma siffror och kommentera samma bokningar.

Att kunna kommentera och ställa frågor i realtid kvalitetssäkrar ditt teams arbete och underlättar det moderna arbetssättet post-Corona där en stor del av arbetet med kollegor och kunder sker på distans.

Link undviker dubbelarbete när alla analyser skapas och sparas på ett ställe och låter dig:

→ Bjuda in kollegor, dela data och undvika dubbelarbete

→ Dra nytta av ett teambaserat arbetsflöde där du kan dela bolag, analyser och rapporter med dina medarbetare direkt i Link

→ Analysera, kommentera och kvalitetssäkra varandras arbete live 

→ Spara, rulla fram och bygga vidare på tidigare arbete

→ Nå allt från var som helst i en helt webbaserad lösning

→ Bjuda in dina kunder eller andra intressenter att vara delaktig i arbetet och få tillgång till skräddarsydda rapporter

Knyt dina kunder närmare dig genom att låta dem vara delaktiga i det moderna sättet att jobba med redovisning och revision.