laddar...

Manuell hantering av stora volymer redovisningsdata är historia. Senseworks nya verktyg Link sammanställer automatiskt finansiell information till överblickbara rapporter.

Revisorer och rådgivare har idag åtkomst till en enorm mängd data, men det är svårt att hantera berget av information så att den på mesta möjliga sätt kan omvandlas till insikter som gör skillnad för kunden. Inkubatorbolaget Senseworks, med lång erfarenhet av arbete inom dataanalys, redovisning, revision och molnbaserade IT-tjänster, har utvecklat en lösning. Deras digitala verktyg Link sammanställer redovisningsdata snabbt och enkelt, och skapar pedagogiska rapporter och dokument automatiskt. Link gör dessutom samarbete inom teamet och mot kund smidigare eftersom alla dokument kan delas i realtid.

– Många revisorer och rådgivare lägger fortfarande mycket tid på manuell hantering av data, och de har varken tid eller det tekniska kunnandet för att skapa alternativa lösningar. Därför har vi skapat Link. För att revisor och rådgivare ska slippa mödosam handpåläggning plus få ännu bättre underlag för det stöd de ger sina kunder, säger Alexander Ögren, vd på bolaget Senseworks som utvecklat Link.

Bli testare

Link ska lanseras brett under 2021, men redan nu finns det möjlighet för revisorer och rådgivare att testa verktyget. Som testare får man ett särskilt förmånligt pris och möjlighet att få verktyget anpassat utifrån just ditt verksamhetsbehov.

– Vi har fått väldigt positiv feedback från byråer som vill vara i framkant och arbeta med de senaste metoderna och verktygen. Vi välkomnar nu fler att bli en del av vårt testarbete. Om du som revisor eller rådgivare är intresserad är det bara att kontakta mig eller anmäla dig på Links webbsida för mer information. Det här kan bli första steget mot att göra ditt arbete snabbare, enklare och ge ännu vassare stöd åt dina kunder, säger Alexander Ögren.

Läs mer om Link här.

Kontaktuppgifter

Alexander Ögren, VD | alexander@senseworks.io | +46 70 355 98 13

https://www.uminovainnovation.se/nyheter/nya-link-ska-effektivisera-revisionsbranschen/