laddar...
Vi fick chansen att prata med Fredrik Hermansson, VD och auktoriserad revisor på SA Revision om deras imponerande tillväxtresa och hur Senseworks hjälper dem att arbeta mer effektivt.

Fredrik Hermansson, Auktoriserad revisor/VD
Vilka är SA Revision?

SA Revision AB har 19 anställda, varav sex auktoriserade revisorer och två auktoriserade redovisningskonsulter.

Vi finns i Vara och Lidköping, centralt beläget i Västra Götaland. Med modern teknik har vårt verksamhetsområde vidgats och vi har idag kunder från stora delar av landet men den lokala förankringen utgör tyngdpunkten i vår kundstock. Vi arbetar främst med små- och medelstora, ägarledda aktiebolag samt ekonomiska föreningar. Vi har genom åren utvecklat en specialistkompetens inom den agrara sektorn. I övrigt finns bolagen att hitta i de flesta verksamhetsområden och branscher.

Vad är erat framgångsrecept?

Att genom en bra personalpolitik bibehålla en minimal personalomsättning vilket i sin tur ger ett lugn och en arbetsro. Detta medför även långa kundrelationer vilket är en hörnsten i vår verksamhet.

Vad uppskattar ni mest med Link?

Användarvänligheten och hur man kan visualisera flera analyser som ger snabbare och bättre överblick helt anpassade för våra uppdrag, t.ex. helikoptervy över hur konton bokförts, och direkt identifiera manuella bokföringsordrar, samt få en överblick över hur alla processer bokförs som t.ex. kassaintegration.

Kan du utveckla lite mer?

Ja, absolut. I grund och botten så vill vi spara så mycket tid som möjligt och då letar vi efter moderna arbetsverktyg som förenklar och minskar tidsåtgången. Så t.ex att göra avklipp i Link är verkligen effektivt. Istället för att sitta med flera versioner som vi gjorde tidigare så anger vi bara de aktuella datum och gör sedan ett supersmidigt urval för avklipp.

Vilka tips kan du ge till en nybliven Link-användare?

Använda Senseworks dedikerade supportkanal på Teams! De är professionella och tar sig tid att förklara ifall man har funderingar. För vår del var detta viktigt när vi börjar ta in fler användare från våra arbetsgrupper. Branschen är inte direkt bortskämda med direktsupport för analys…

Stort tack för din tid och de fina orden! Vi är väldigt tacksamma för att tillsammans med er på SA Revision kunna hjälpa till att utveckla vår bransch!

Nyfiken på att veta mer om Senseworks och vår plattform? Enklast är att kontakta Henrik Frienholt.