LADDAR...

Om Link

Vi utvecklar Link för att ge framåtriktade revisorer och rådgivare ett verktyg för att leverera insikter i en datadriven värld.

Varför Link

Digitalisering och automation tar bort enklare arbetsuppgifter samtidigt som det ökar volymen data och skapar nya möjligheter. En växande del av modern revision och rådgivning handlar om att kunna analysera data och leverera nya värden och insikter.

Idag är det tekniskt krävande och dyrt att dra nytta av avancerad dataanalys. Företagen lägger dyra konsulttimmar på att implementera och konfigurera business intelligence-system. Framåtriktade byråer tvingas in i samma lösningar eller till att implementera och underhålla egna analysverktyg, ofta i Excel, som snabbt blir omoderna.

För företag, revisorer och rådgivare som inte har obegränsade resurser är det här ett onödigt hinder.

Vi anser att revisorer och rådgivare har ett samhällsbärande ansvar. Vi vill göra dataanalys enkelt och underlätta för revisorer och rådgivare att säkerställa att svenska bolag drivs med kvalitet.

Därför utvecklar vi Link. Genom att kombinera dataanalys med automation och anpassa det för revisorer och rådgivares arbetsflöde gör vi det enkelt att få tillgång till avancerad dataanalys och leverera hög kvalitet snabbare.

Vi vill genom Link bidra till ökad transparens, kvalitet och förtroende på marknaden.
Frågor? Få snabbt svar genom att kontakta oss.

Redo att testa Link?

Anmäl dig nedan eller kontakta oss direkt för att boka ett onlinemöte.

Vi vill förstå hur ni jobbar idag och berätta om Link för att se om vi båda har matchande ambitioner.

Att vara testare innebär att du påverkar utvecklingen och får möjlighet till en verksamhetsanpassad lösning. I gengäld för testning och ärliga feedback får du förmånliga priser.
Tack! Din anmälan har registrerats.
Hoppsan! Något gick fel när du skickade in formuläret. Testa igen eller kontakta oss.

Link utvecklas av Senseworks.io

Senseworks AB har säte i Umeå. Teamet har en bakgrund inom dataanalys, redovisning- och revision och molnbaserade IT-tjänster.

Läs mer om oss på Senseworks.io (på engelska)